Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
przyszłościowy (?) biznes
#1
Jak myślicie, czy zakładanie restauracji w najbliższych miesiącach - jak już zdejmą większość obostrzeń - będzie dobrym pomysłem, czy to raczej zbyt duże ryzyko?
Wiecie, od prawie 10 lat pracuję w różnych kuchniach, nawet z lokalami z gwiazdką Michelina. I zawsze planowało się otworzenie czegoś własnego - już była koncepcja nazwy, wyposażenia z katalogu https://restoquality.pl/ i wystroju lokalu, układało się menu... Aż przyszła pandemia i trzeba było zmienić branżę. Przynajmniej chwilowo.
Pytanie, czy taki natychmiastowy powrót do gastronomii będzie się opłacać?
Odpowiedz
#2
Ryzyko jest zawsze, bez wzgledu na covid Usmiech wydaje mi sie, ze to dosc dobra opcja. sami podjelismy decyzje o otworzeniu restauracji, jednak chcemy sie do tego jak najlepiej przygotowac i miec naprawde swietny projekt. Wszystkim zajmie sie dla nas firma https://consido.pl/projektowanie-restauracji-barow/ są specami w tej dziedzinie i wiedza, co jest obecnie na topie
Odpowiedz
#3
Myślę, że teraz ciężko wskazać na coś takiego jak przyszłościowy biznes, a to ze względu na to, że dużo osób już dużo biznesów porozwijało. Może coś z ochroną żywności?
Odpowiedz
#4
W dobie pandemii zakłądanie biznesów, zwłascza restauracji to jak strzał w kolano.
Odpowiedz
#5
No nie wiem czy ktoś teraz decyduje się na biznes gastronomiczny.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości