Jak myślicie, czy zakładanie restauracji w najbliższych miesiącach - jak już zdejmą większość obostrzeń - będzie dobrym pomysłem, czy to raczej zbyt duże ryzyko?
Wiecie, od prawie 10 lat pracuję w różnych kuchniach, nawet z lokalami z gwiazdką Michelina. I zawsze planowało się otworzenie czegoś własnego - już była koncepcja nazwy, wyposażenia z katalogu https://restoquality.pl/ i wystroju lokalu, układało się menu... Aż przyszła pandemia i trzeba było zmienić branżę. Przynajmniej chwilowo.
Pytanie, czy taki natychmiastowy powrót do gastronomii będzie się opłacać?
Wiecie, od prawie 10 lat pracuję w różnych kuchniach, nawet z lokalami z gwiazdką Michelina. I zawsze planowało się otworzenie czegoś własnego - już była koncepcja nazwy, wyposażenia z katalogu https://restoquality.pl/ i wystroju lokalu, układało się menu... Aż przyszła pandemia i trzeba było zmienić branżę. Przynajmniej chwilowo.
Pytanie, czy taki natychmiastowy powrót do gastronomii będzie się opłacać?