Wizytował ktoś kiedyś lokal gastronomiczny na zapleczu?
Ja nie miałem okazji. A szkoda, bo pewne rzeczy wydają się co najmniej zastanawiające. Choćby kwestia tytułowych zmywarek, wyparzarek i podobnych maszynek. Jedne są tylko do tac, garnków i koszy, drugie wyłącznie do szkła, jeszcze inne do talerzy... Wprawdzie na https://restoquality.pl/zmywarka-wyparza...ronomiczna są też modele uniwersalne, ale zakładam że te wąsko wyspecjalizowane zapewniają lepsze efekty. W takim wypadku ile zmywarek byłoby potrzebnych, żeby lokal działał sprawnie i bez improwizowania?!?
Ja nie miałem okazji. A szkoda, bo pewne rzeczy wydają się co najmniej zastanawiające. Choćby kwestia tytułowych zmywarek, wyparzarek i podobnych maszynek. Jedne są tylko do tac, garnków i koszy, drugie wyłącznie do szkła, jeszcze inne do talerzy... Wprawdzie na https://restoquality.pl/zmywarka-wyparza...ronomiczna są też modele uniwersalne, ale zakładam że te wąsko wyspecjalizowane zapewniają lepsze efekty. W takim wypadku ile zmywarek byłoby potrzebnych, żeby lokal działał sprawnie i bez improwizowania?!?