Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kształt krajalnic
#1
Dlaczego chleb da się błyskawicznie podzielić na kromki cały, a od serów czy wędlin wycina się pojedyncze plasterki?!?
Takie mnie naszły przemyślenia po przejrzeniu wyposażenia dla szeroko pojmowanej gastronomii. Głównie na https://restoquality.pl/obrobka-mechanic...a-pieczywa i innych podstronach. Ja oczywiście rozumiem, że sery czy szynki kroi się na znacznie cieńsze kawałki. Ale co w takim razie za problem umieścić w krajalnicy więcej cienkich, ostrzejszych nożyków? Pytanie, czy są do tego jakieś racjonalne przeciwwskazania, czy też w całej branży jeszcze nikt na takie rozwiązanie nie wpadł Bezradny
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
kształt krajalnic - przez Jaya - 04-29-2021, 08:54
RE: kształt krajalnic - przez wilczy - 12-11-2021, 14:19

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości