06-12-2016, 13:53
DLACZEGO ALA MA KOTA BO SIEROTKA MA RYSIA HUEHUEUHUEUE
Temat o dobrym humorze.
|
06-12-2016, 13:53
DLACZEGO ALA MA KOTA BO SIEROTKA MA RYSIA HUEHUEUHUEUE
07-12-2016, 21:57
Do jasnowidza przychodzi klient:
- Jest pan ojcem dwójki dzieci - mówi jasnowidz. - To pan tak myśli - zaśmiał się klient - jestem ojcem trójki! - To pan tak myśli - zaśmiał się jasnowidz. Rozmowa w restauracji: - Kelner proszę jeszcze troszkę przysmażyć te ślimaki - mówi gość podając talerz - Czyżby szanownemu panu nie smakowały - pyta zmartwiony obsługujący - Nie, są wyśmienite tylko cały czas wyżerają mi sałatę Mocno zniszczone, powypadkowe auto sprowadzone z Niemiec trafia do blacharza, który zobowiązuje sie wyklepać je w dwa tygodnie. Po dwóch tygodniach blacharz dzwoni do klienta: - Panie, niech mi pan powie co to za marka, bo jakbym nie klepał to mi przystanek autobusowy wychodzi!
07-13-2016, 13:11
Prawdę mówiąc ten ostatni najbardziej mi się podoba.
07-20-2016, 11:08
Są dwa okopy: niemiecki i polski.
I tak walczą ze sobą, strzelają do siebie, ale jak na razie żadna ze stron nikogo nie trafiła. Aż wreszcie jeden z Polaków powiedział: - Te, jakie jest najpopularniejsze imię niemieckie? - Hmmmm... Może Hans? - O! Dobre! Krzykniemy Hans i może jakiś jeleń się wychyli to go zastrzelimy. No i wołają: - Hans! - Ja!? - Szwab się wychylił... JEB! Dostał kulkę. - Hans! - Ja!? - JEB! Następny... - Hans! - Ja!? - JEB! I tak ich powybijali, zostało tylko kilku... Siedzą te szwaby i myślą: - Może my tez tak zrobimy? - Ja! Jakie jest popularne imię polskie? - Może Zdzichu? - Ja gut! I ryczą: - Zdzichu! - (cisza) - Zdzichu! - (cisza) - Zdzichu! - Zdzicha nie ma, jest na wakacjach... To ty Hans? - Ja! - JEB
08-10-2016, 16:36
Żarty nie smieszne
06-19-2017, 07:32
Rozmawia dwóch meneli, jeden trochę strapiony:
- Wiesz, chciałbym się znowu spotykać z Ireną. - A czemu się nie spotykasz? - Bo przehandlowałem ją za dwie flaszki wódki. - I co, tęsknisz? - Nie bardzo, ale napiłbym się znowu.
Gdy kolejny raz spóźniłem się do pracy szef wezwał mnie do gabinetu;
- Jaka jest twoja wymówka tym razem? - Zaspałem. - Na miłość boską, powiedz choć raz coś czego nie słyszałem - Ślicznie dziś wyglądasz. http://www.thefoxandhorn.co.uk
04-12-2018, 06:54
Mąż wyjechał w delegację, a żona postanowiła zrobić mu niespodziankę i kupiła nowiutką szafę do ich wspólnej sypialni.
Przyjechała ekipa, zmontowała szafę. Po jakimś czasie obok domu przejeżdżał tramwaj i szafa się złożyła. Zdesperowana kobieta dzwoni do firmy i tłumaczy co się stało. Przyjeżdża ekipa montuje szafę i dzieje się tak kilka razy. Przy kolejnym razie kierownik ekipy monterskiej mówi: - Wie pani co, muszę wejść do szafy i zobaczyć od środka co się dzieje. Wchodzi do szafy. W tym momencie wraca mąż i wchodząc do sypialni krzyczy z zachwytem: - Kochanie cóż za wspaniała szafa. I otwiera drzwi od szafy, a gość ze środka: - Wal pan w ryj, bo i tak nie uwierzysz, że na tramwaj czekam.
08-01-2018, 08:29
A mnie w dobry humor wprawił wczoraj film Mamma Mia 2
08-02-2018, 07:57
Ooooo dokładnie! Również go widziałam i uważam, że jest lepszy niż 1 część Można się pośmiać i nacieszyć oczy.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|