Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siekacz do mięsa
#1
Kto z nas nie lubi dobrze doprawionego mięsa przyrządzonego na grillu? Jak jednak sprawić by cała marynata weszła wgłąb przygotowywanej karkówki, tak aby zmaksymalizować wrażenia smakowe? Już nie musisz czekać na to 24 godziny w lodówce wystarczy, że odpowiednio "wepchniesz" marynatę do mięsa za sprawą wielu ostrych kolców!
Siekacz do mięsa pozwoli Ci naciąć mięso, a co za tym idzie wprowadzić marynatę wgłąb mięsa poprawiając jego smak. W ten sposób przygotowane mięso znacznie szybciej nabierze aromatu płynącego z marynaty i przypraw.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości