11-28-2018, 11:21
(11-15-2018, 03:38)Banexx napisał(a): Jestem kompletnym laikiem, dopiero niedawno otworzyłem swoją firmę i założyłem stronę internetową. Z tego względu będę potrzebować Waszej pomocy i liczę, że ktoś z Was udzieli mi odpowiedzi na kilka pytań. Zastanawiam się w jakie działania powinienem zainwestować. Powiedzcie mi co jest najlepsze na początek? Lepsze jest seo czy reklama Google Ads, a moze jedno i drugie? Możecie polecić mi agencje, która świadczy takie usługi? Jak na razie rozważam współpracę z firmą Efektownia, której ofertę znalazłem tutaj http://efectownia.pl/ . Jak myślicie warto?
Na początek polecam seopilot Automatyzacja reklamy kontekstowej i pozycjonowania stron
Pełna automatyzacja kampanii Adwords i procesów pozycjonowania, dzięki której większość pracy wykona za Ciebie SeoPilot! Łatwa obsługa, intuicyjny panel, kontrola budżetu, Adwords i SEO w jednym serwisie.
Tam uruchomić sobie! Kampania Adwords gwarantuje pierwsze efekty już po 1-2 h od startu kampanii, jednak w momencie jej wyłączenia Twoja widoczność w Internecie równie szybko spada. Jeżeli zależy Ci na długotrwałej obecności w TOP to połącz działania PPC (reklamy Adwords) z SEO
A w międzyczasie spokojnie pozycjonować sobie stronę
Pozdarwiam
wiadomości informacje