TrafficMonsoon - Wersja do druku +- Forum reklamowe (https://forumreklamowe.net) +-- Dział: Strefa Reklamy (https://forumreklamowe.net/dzial-Strefa-Reklamy) +--- Dział: Reklamy Inne (https://forumreklamowe.net/dzial-Reklamy-Inne) +--- Wątek: TrafficMonsoon (/temat-TrafficMonsoon) |
TrafficMonsoon - mati1993 - 06-14-2016 Traffic Monsoon to Internetowa firma reklamowa. Została założona 10 października 2014 roku i już teraz posiada ponad 2,000,000 klientów na całym świecie. Firma posiada platformę reklamową oraz system podziału zysków dla użytkowników. Firma jest zarejestrowana w Stanach Zjednoczonych, jest w 100% legalna i etyczna.
TrafficMonsoon.com powstało z połączenia 4 liderów branży reklamowej, którzy postanowili wprowadzić nową jakość usług reklamowych.
Jednym z właścicieli i założycieli TM jest Charles Scoville. Jest to osoba, która posiada wieloletnie doświadczenie z dostarczania bardzo dobrych usług ruchu na nasze strony internetowe. Jest również bardzo znany w Internecie z innych biznesów i przede wszystkim z uczciwości biznesowej. Charles jest właścicielem projektu AdHitProfits, który powstał 2 lata temu i wypłaca pieniądze do dnia dzisiejszego.
Cechy I Zalety
Opinie
Anna Małolepsza Mogę tylko żałować, ze nie weszłam do programu Traffic Monsoon kilka miesięcy temu. Moje wahanie tłumaczę rozczarowaniem do programów, w których byłam poprzednio. Teraz nadrabiam zaległości! Rafał Stuczynski Naprawdę bardzo fajny i ciekawy biznes. Prosta rejestracja, łatwe klikanie reklam i co najbardziej mi się podoba w TM to, że wypłaty są błyskawiczne. Dariusz Piotr Kaczmarek Bo to co nas podnieca, to nazywa się kasa, A kiedy forsa w kasie, to biznes pierwsza klasa... Tak właśnie każdy się czuje w TrafficMonsoon... Jak Zarabiać ?
1. Zakup pakietów reklamowych - 110% Firma dzieli się zyskami ze swoimi partnerami w 100%, gdy użytkownicy na jej platformie kupują usługi reklamowe w formie Ad Packów otrzymując udział w zyskach. Żeby być zakwalifikowanym do podziału tych zysków należy raz na 24 godziny wyklikać 10 reklam w Start Surfing (przycisk na czerwono). Każdy AdPack daje nam 20 kliknięć w nasz banner + 1000 kredytów wymiany ruchu. Dzięki wykupionemu AdPackowi będziesz otrzymywać co 60 minut naliczenia (można w każdej chwili wypłacić lub dokupić nowy AdPack z zarobionych pieniędzy). AdPack kosztuje $50 i zarabia do momentu wygenerowania dla nas $55 na każdym zakupionym pakiecie reklam, czyli 10% zysku na czysto. Zarabiamy do 2% dziennie (około $1 na dobę). Przykładowe zarobki z AdPacków:
Nie ma żadnych ograniczeń ilości aktywnych Ad Packów! 2. Cash Links - opcja darmowa 3. Pozyskiwanie klientów do Twoich innych biznesów Dowody wypłat Jak zarobić milion w rok ?
75 osób x $10 = $750 dziennie $750 x 30 dni = $22,500 miesięcznie $22,500 x 12 miesięcy = $270,000 rocznie! $270,000 = ~ 1,000,000 złotych! Prowizje za polecanie
100% prowizji Za każdym razem, gdy Twoi poleceni klikają darmowe linki Ty zarabiasz 100% prowizji. 10% prowizji Za każdym razem, gdy Twoi poleceni wykupią jakąś usługę reklamową lub AdPacki, Ty zarabiasz 10% prowizji. RE: TrafficMonsoon - sanem12 - 06-15-2016 nie polecam, nie opłaca sie. |